Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Gareth Bale suitsutti omiensa asennetta: “Olemme aina valmiita taistelemaan”

Gareth Bale
AOP

Gareth Bale hehkuttaa Walesin osoittamaa luonnetta 1-1-tasapelissä USA:ta vastaan.

Walesin ensimmäinen MM-ottelu 64 vuoteen päättyi tasapeliin. Joukkueen kova työnteko palkittiin toisella jaksolla USA:ta vastaan, kun Gareth Bale upotti ansaitun tasoituksen rangaistuspotkusta ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella.

Bale myönsi, että ensimmäisellä jaksolla joukkueen pelaaminen ei ollut vaaditulla tasolla.

– Ensimmäinen puoliaika ei ollut rehellisesti sanottuna hyvä. He pelasivat todella hyvin ja me huonosti. Mutta puhuimme valmentajan kanssa puoliajalla ja muutimme muutamia asioita. Tulimme toiselle jaksolle täysin erilaisella ilmeellä ja peli alkoi kääntyä.

-Tämä on ansaittu piste. Osoitimme jälleen suurta luonnetta, kuten teimme myös viime vuoden EM-kilpailuissa. Olemme aina valmiita taistelemaan.

Balelta kysyttiin puoliajalla käydyn keskustelun tarkemmasta sisällöstä, mutta kippari ei halunnut mennä yksityiskohtiin. Hyökkääjä kommentoi myös tekemäänsä maalia.

– Otimme esille muutamia pointteja, mutta en halua paljastaa liikaa. Tiesimme, että meidän oli ryhdistäydyttävä huonon avausjakson jälkeen ja osoitettava todellinen laatumme. Niin hyvät joukkueet tekevät vaikeilla hetkillä.

– En epäillyt hetkeäkään ottaa vastuuta rangaistuspotkun ampumisesta. Tiesin, että minun oli noustava esiin. Maalin tekeminen MM-kisoissa on tietysti upea kokemus, mutta joukkueen menestys menee kaiken edelle.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022