Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Argentiina ja Meksiko kohtaavat kovien panosten ottelussa: “Olen syntynyt Argentiinassa, mutta minun on tehtävä kaikkeni Meksikon voiton eteen”

Gerardo Martino
AOP

Argentiina ja Meksiko asettuvat vastakkain tänään pelattavassa C-lohkon kamppailussa. Avauspelinsä hävinneellä La Albicelestella ei ole varaa pistemenetyksiin, eikä Meksikonkaan tilanne lohkossa ole helpoimmasta päästä.

Meksikon maajoukkueen päävalmentaja, Gerardo Martino, ennakoi kovaa peliä Argentiinaa vastaan, mutta vannoo joukkueensa tekevän kaiken voiton eteen.

Meksikolla on kasassa yksi piste sen pelattua tasan Puolan kanssa avauskierroksella. Argentiinalla ei ole tällä hetkellä yhtään pistettä, sillä se hävisi Saudi-Arabialle 2-1 ja jäi C-lohkon viimeiselle sijalle.

Argentiinalainen Martino tietää, millainen haaste joukkueella on edessään. Mies kuitenkin vakuuttaa, että hänen sydämensä on Meksikon puolella.

– Meksikon on voitettava, ja me odotamme, että näin tapahtuu, muuta vastausta ei ole. Olen syntynyt Argentiinassa, mutta minun on tehtävä kaikkeni Meksikon voiton eteen.

– Tämä ottelu on avainasemassa molempien joukkueiden jatkohaaveiden kannalta. Lionel Scaloni on tehnyt loistavaa työtä Argentiinan peräsimessä ja ymmärrämme miten suuri haaste meillä on edessämme.

– Pyrimme keskittymään pääsääntöisesti omaan tekemiseemme, mutta tälläisissa otteluissa kaikki ei aina suju käsikirjoituksen mukaan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022