Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

FC Barcelonan tähti kertoo roolistaan maajoukkueessa: “Espanjan paidassa osallistun enemmän pelinrakenteluun”

Pedri
AOP

Espanja aloitti MM-kisat upealla tavalla, kun joukkue löylytti Costa Ricaa peräti 7-0. Hyvällä pelipäällä ottelussa ollut Pedri González vertailee pelaamista FC Barcelonan ja Espanjan paidassa.

FC Barcelonan tähtipelaaja, Pedri González, on päässyt nauttimaan MM-kisahuumasta täysin rinnoin. Eilen 20-vuotta täyttänyt nuorukainen oli tärkeässä roolissa maansa avausottelussa, kun Espanja murskasi Costa Rican 7-0.

Mies astui median eteen ja kommentoi La Rojan ensimmäistä peliä. Hän kertoi myös roolinsa erovaisuuksista maa- ja seurajoukkueen välillä.

– Barcelonassa pelaan enemmän linjojen välissä, jolloin pääsen enemmän maalipaikoille ja antamaan syöttöjä. Espanjan paidassa osallistun enemmän pelinrakenteluun ja minulle kertyy enemmän kosketuksia.

– Tiesin Costa Rica -ottelun ensimmäisistä minuuteista lähtien, että olimme vahvalla pelipäällä ja, että tulisimme voittamaan. Haluamme jatkaa hyvää virettämme myös seuraavassa ottelussamme.

– Ennen ensimmäistä peliä, Sergio Busquets, piti minulle ja Gaville pienen puhuttelun. Hän käski meitä unohtamaan kaikki, mitä ympärillä tapahtuu ja keskittyä vain oleelliseen.

Espanjalla on seuraavassa ottelussaan edessään aivan toisen kokoluokan haaste, kun vastaan asettuu Saksa. Hansi Flickin ryhmä hävisi avausottelunsa yllättäen Japanille, joten Die Mannchaftin on saatava pistetilinsä avattua.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022