Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Argentiina kohtaa Meksikon – Lionel Messi toipunut pelikuntoon

Lionel Scaloni
AOP

Argentiina aloitti MM-kisataipaleensa järkyttävällä tavalla, kun Saudi-Arabia kaatoi Etelä-Amerikan mestarit lukemin 2-1. Lionel Messin loukkaantumistilanne on niin ikään aiheuttanut harmaita hiuksia joukkueen kannattajille. Lionel Scalonin mukaan miehen pitäisi kuitenkin olla mukana tänään pelattavassa Meksiko-ottelussa.

Qatarin MM-kisojen C-lohko käynnistyi melkoisella yllätyksellä, kun yksi turnauksen ennakkosuosikeista, Argentiina, kärsi tappion piskuiselle Saudi-Arabialle.

Argentiinan pelin sielu, Lionel Messi, on kärsinyt nilkkavammasta, mutta joukkueen päävalmentajan, Lionel Scalonin, mukaan ‘’Kirppu’’ on toipunut kuntoon ja on tänään mukana, kun raitapaidat saavat vastaansa Meksikon.

– Meillä ei ole epäilyksiä Messin fyysisestä tai henkisestä kunnosta. Hän voi hyvin niin kuin kaikki hänen joukkuetoverinsa ja on normaalisti mukanamme.

– Meillä on edessämme todella tärkeä ottelu ja pelaajat tietävät sen. Meidän on tehtävä parhaamme ja annettava kaikkemme. Kaikki riippuu nyt meistä itsestämme.

Argentiina on tällä hetkellä lohkon viimeisellä sijalla, mutta Puolan ja Meksikon välinen tasapeli helpotti hieman Scalonin miehistön tilannetta. Pakkovoitosta ei voida vielä tässä vaiheessa puhua, mutta pisteitä on irrottava, jotta jatkohaaveet pysyisivät elossa.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022