Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Gareth Southgaten miehistölle kovaa kritiikkiä: “Tämä oli surkea esitys”

Gareth Southgate
AOP

Englanti ja USA iskivät perjantaina yhteen ottelussa, jolle povattiin etukäteen paljon viihdearvoa. Lopputuloksena oli tähän mennessä yksi turnauksen tylsimmistä otteluista. Englannin aneemisuus sai pelin jälkeen raippaa asiantuntijoilta.

Englannin ja USA:n välinen kamppailu oli etukäteisarvioissa lohkon kiinnostavin kohtaaminen. Avausottelussa Iranin 6-1 murskannut Kolme Leijonaa oli vain varjo itsestään, eikä pystynyt dominoimaan pelitapahtumia haluamallaan tavalla.

Yhdysvallat oli ajoittain selkeästi aktiivisempi kahdesta joukkueesta, vaikkei sekään esittänyt ihmeitä.

Maalittomaan tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen Englannin esitys sai kovaa kritiikkiä mediassa. Asiantuntijat, Roy Keane ja Gary Neville eivät säästelleet sanojaan kommentoidessaan Gareth Southgaten miehistön otteita sekä valmentajan pelaajavalintoja.

– Olin todella yllättynyt siitä, että Phil Fodenille ei annettu mahdollisuutta, Keane totesi.

– Englanti näytti todella väsyneeltä ja hitaalta. Erikoistilannepelaaminen oli kamalalla tasolla. Mielestäni tämä oli surkea esitys. Mitään tekosyitä ei ole olemassa.

Neville oli entisen joukkuetoverinsa kanssa pitkälti samoilla linjoilla.

– Oli pettymys nähdä, että penkillä istuneille Fodenille ja Trent Alexander-Arnoldille ei annettu peliaikaa. Tälläisten pelaajien pitäisi ehdottomasti olla kentällä silloin, kun hyökkäyspelaaminen takkuaa.

Lähde: The Independent

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022