MM-kisat 2022

Serbian ykköshyökkääjä jälleen pelikuntoinen? – “Hän on paremmassa kunnossa kuin saapuessaan Dohaan”

Dusan Vlahovic

Dusan Vlahovic saapui Serbian MM-ryhmään puolikuntoisena. Edellisessä joukkueen alkulohko-ottelussa Kamerunia vastaan penkillä istunut hyökkääjä on nyt valmentaja Dragan Stovkovicin mukaan jälleen kunnossa.

Serbia aloitti MM-kisaurakkansa 2-0 tappiolla Brasiliaa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla sitkeästi taistelleet serbit joutuivat toisella jaksolla valtaisan vyöryn alle, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Juventuksen hyökkääjä, Dusan Vlahovic, tuli ottelussa vaihdosta kentälle, muttei pystynyt auttamaan joukkuettaan nousemaan mukaan kamppailuun. Vlahovic näytti kentällä ollessaan puolikuntoiselta ja kärki huilasikin Serbian seuraavan ottelun Kamerunia vastaan, joka päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen 3-3 tasapeliin.

Lähteiden mukaan Vlahovic on pelannut jo useamman kuukauden ajan sitkeän nivusvamman kanssa, joka kostautui nyt pahimmalla mahdollisimmalla hetkellä. Serbian valmentaja, Dragan Stojkovic, kertoi muutama päivä sitten olevansa huolissaan Vlahovicin ja Filip Kosticin pelikunnosta.

Sveisi-ottelun aattona Stojkovic kuitenkin vakuuttelee, että Juventus kärki on jälleen ryhmän mukana.

– Vlahovic on valmiina pelaamaan ja paljon paremmassa kunnossa kuin saapuessaan Dohaan.

Juven kärki on toistaiseksi tehnyt 19 pelaamassaan maaottelussa 8 maalia, joten hänen toipumisensa on luonnollisesti erittäin tärkeää Stojkovicin miehistön kannalta.

Lähde: Football Italia