Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Lähde: Ranskan joukkue jakautunut kahteen leiriin: Barcan ja Bayernin tähdet riitapukareina

Ousmane Dembele ja Lionel Messi kohtaavat MM-finaalissa.
AOP

Ranskan joukkueessa kuohuu. Lohkovoittajana jatkoon edenneen hallitsevan maailmanmestarin rivien kerrotaan rakoilevan siitäkin huolimatta, että peli on rullannut mallikkaasti edellistä Tunisia-tappiota lukuunottamatta.

Vuoden 2018 maailmanmestari Ranska lukeutuu Qatarin turnauksen suurimpien mestarikandidaattien joukkoon. Joukkue aloitti kisat rytinällä kaatamalla Australian lukemin 4-1.

Tämän jälkeen Tanskasta irtosi 2-1 voitto suvereenin hallinnan jälkeen. Viimeinen ottelu Tunisiaa vastaan oli pelkkää pelailua jatkopaikan jo varmistuttua. 1-0 tappion jälkeen Les Bleusin ryhmästä on tihkunut mediaan tietoja, joiden mukaan kaikki pelaajat eivät tulisi toimeen keskenään.

Keskiössä huhutaan olevan Benjamin Pavard ja Ousmane Dembele. Lähteiden mukaan Barca-hyökkääjä Dembele olisi kritisoinut Pavardin otteita Australia-pelissä, jonka jälkeen Bayernin puolustaja ei ole pelannut minuuttiakaan.

Tämän on kerrottu jakaneen joukkueen kahteen leiriin ja Pavardin tueksi on ilmaantunut muun muassa Hugo Lloris ja Olivier Giroud.

Kuten hyvin tiedetään Ranskan joukkueessa on kuohunut ennenkin MM-turnausten aikana. Nähtäväksi jää kuinka hyvin Didier Deschamps saa pidettyä ohjat käsissään, jos tilanne joukkueen sisällä alkaa purkautumaan toden teolla.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022