Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Real Madrid seuraa ManU:n portugalilaistähden otteita Qatarissa

Bruno Fernandes
AOP

MM-kisahuuma on kiihkeimmillään, mutta pelaajien siirtohuhumylly jatkaa jauhamistaan totuttuun tapaan. Real Madridin kerrotaan tarkkailevan Portugalin ja Manchester Unitedin tähden, Bruno Fernandesin tilannetta.

Manchester Unitedin talismaani, Bruno Fernandes, on ollut viime päivinä siirtohuhujen keskiössä. Portugalin MM-ryhmän mukana olevan Fernandesin nykyinen sopimus pitää hänet Old Traffordilla vuoteen 2026 asti, mutta huhujen mukaan Real Madrid on hänen kintereillään.

Los Blancosin tiedetään seuranneen portugalilaista jo hänen pelatessaan Sportingissa ennen siirtymistään Valioliigaan. Fernandes on aloittanut MM-kisat vahvasti ja tehnyt kahteen alkulohkon peliin kaksi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Tämän kerrotaan lisänneen Madridin kiinnostusta entisestään ja joukkueen edustajien raportoidaan seuraavan Fernandesin otteita paikan päällä. Fernandes on ollut parin vuoden ajan yksi Unitedin tärkeimmistä pelaajista, joten on epätodennäköistä, että häntä päästetään lähtemään ilman valtavaa siirtokorvausta.

Cristiano Ronaldon saapuminen viime kaudella veti henkilökohtaisella tasolla Fernandesin tehot piippuun, mutta ‘’Rollen’’ lähdön jälkeen kuninkaan tuoli on jälleen vapaa.

Portugali on varmistanut paikkansa Qatarin turnauksen jatkopeleissä. Joukkueella on tänään edessään lohkovaiheen viimeinen ottelu Etelä-Koreaa vastaan.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022