Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Manchester United ja Leeds kilpailevat Serbian maajoukkuemiehestä

Sasa Lukic
AOP

Serbian keskikenttäpelaaja Sasa Lukic on herättänyt runsaasti kiinnostusta hyvillä otteillaan MM-kisoissa. Viimeisten tietojen mukaan Manchester United kilpailee Leedsin kanssa Torinon tähdestä.

Serie A-seura Torinon keskikenttäpelaaja, Sasa Lukic, saattaa olla päätymässä kauppatavaraksi. Serbian maajoukkuemies on esiintynyt lupauksia herättävästi Qatarin MM-turnauksessa ja Leedsin on uutisoitu tarkkailevan hänen tilannettaan.

Viimeisten raporttien mukaan Manchester United on liittynyt leikkiin mukaan ja harkitsevan tarjouksen jättämistä serbialaisesta.

Lähteiden mukaan mitään ei olla vielä toistaiseksi jätetty pöydälle, mutta sen uskotaan olevan vain ajan kysymys.

Lukic keskittyy luonnollisesti tällä hetkellä täysin käynnissä oleviin MM-kilpailuihin, mutta tammikuu koittaa nopeasti. Lukicin nykyinen sopimus kestää vuoteen 2024 asti, mutta pelaajan uskotaan haaveilevan isommista ympyröistä jo ennen tätä.

Transfermarktin mukaan miehen markkina-arvo on noin 13 miljoonaa euroa ja häntä pidetäänkin halpana vaihtoehtona vahvistamaan Unitedin keskikenttää.

Monipuolinen Lukic pystyy pelaamaan keskikentällä useassa eri roolissa, mutta hänen ominaisin pelipaikkansa on keskustassa. Jos Jude Bellinghamin hankinta osoittautuu mahdottomaksi, saattaa Lukic olla todella hyvä vahvistus Erik ten Hagin ryhmään.

Lähde: Stretty News

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022