Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Saksalle karmaiseva pettymys: Saako Hansi Flick jatkaa tehtävässään?

Hansi Flick
AOP

Saksa koki järisyttävän pettymyksen Qatarin MM-kilpailuissa, kun joukkueen matka katkesi alkulohkovaiheeseen. Die Mannschaft pelasi viimeisen ottelun Costa Ricaa vastaan ja nousi 4-2 voittoon, mutta tämä ei riittänyt, koska Japani voitti samaan aikaan Espanjan.

Hansi Flickin luotsaama Saksa oli etukäteisarvioissa E-lohkon suurin ennakkosuosikki Espanjan ohella. Die Mannscaft kärsi kuitenkin tehottomuudesta, vaikka se pystyi hallitsemaan kenttätapahtumia jokaista vastustajaansa vastaan.

Ensimmäisessä pelissään Saksa suorastaan dominoi Japania, mutta pystyi tekemään vain yhden maalin rangaistuspotkusta. Japani rokotti tehokkaasti Flickin ryhmän puolustuspään virheistä ja iski paikoistaan maalit.

Toisessa ottelussaan Saksa kohtasi Espanjan ja joutui alussa kovaan pyöritykseen. Maalin takaa-ajoasemassa joukkue kuitenkin heräsi ja viimeisteli lopussa ansaitun tasoituksen. Tärkeää voittomaalia ei kuitenkaan syntynyt.

Päätöspeliinsä Costa Ricaa vastaan Flickin suojatit lähtivät selkä seinää vasten. Ottelun kuva oli selvä. Saksan oli voitettava ja toivottava tämän lisäksi, ettei Japani yllätä Espanjaa.

Vaikka Saksa nousi vaikeuksien jälkeen hienoon 4-2 voittoon, Japanin voitto Espanjasta tarkoitti Die Mannscaftin jäämistä alkulohkoon.

Vuoden 2014 maailmanmestarille siis karmaiseva pettymys ja seuraaviin arvokisoihin lähdetään todennäköisesti uuden valmentajan alaisuudessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022