Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Argentiinalla edessään valtava haaste – Lionel Messi: “Taso nousee koko ajan”

Lionel Messi
AOP

Argentiina voitti sitkeästi taistelleen Australian 2-1 Qatarin MM-kisojen neljännesvälieräottelussa. Seuraavaksi vastaan asettuu omassa pelissään USA:n kaatanut Hollanti.

Argentiina joutui tehdä täyden päivätyön päivätyön voittaakseen Australian. Lopulta jatkopaikka irtosi kuitenkin vahvan joukkuepelin ansiosta. Seuraavaksi vastus ei ainakaan helpotu, kun La Albiceleste ottaa mittaa vahvasta Hollannin joukkueesta.

Joukkueet kohtasivat ikimuistoisessa neljännesvälieräottelussa Ranskan MM-kisoissa vuonna 1998, joka ratkesi Dennis Bergkampin huimaan yksilösuoritukseen varsinaisen peliajan viime hetkillä.

Maat kohtasivat uudelleen vuoden 2014 välierässä, jolloin Argentiina eteni finaaliin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Lionel Messi odottaa tulevasta puolivälierästä haastavaa kamppailua.

– Meillä on edessämme todella suuri haaste vahvaa Hollannin joukkuetta vastaan. Heillä on vaarallisia pelaajia ja mahtava valmentaja, joten tiedämme joutuvamme tekemään kaikkemme voiton eteen.

– Kyseessä on MM-puolivälieräottelu ja tiedämme mitä se tarkoittaa. Tässä turnauksessa ei ole helppoja pelejä ja taso vain nousee koko ajan.

Messi halusi kiittää myös sankoin joukoin Qatariin saapuneita Argentiinan faneja.

– Tämä on uskomaton kokemus ja olen niin iloinen, että voimme jakaa tämän kaiken upeiden kannattajiemme kanssa. Olemme todella kiitollisia heidän tuestaan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022