Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Etelä-Korealla ei ole palaakaan! – Brasilia jyrää täydellä höyryllä

Richarlison iskee Brasilian 3-0 -johtoon
AOP

Jalkapallon MM-kisoissa on käynnissä kolmas jatkopelien ottelupäivä. Brasilia kohtaa parhaillaan omassa neljännesfinaalissaan Etelä-Korean. Ottelussa jännitys voittajasta loppui avausjaksolle, sillä Brasilia tuli höyryveturin lailla kentälle ja murskasi kaiken, mikä eteen tuotiin.

Brasilia pelasi suhteellisen nihkeän alkulohkon, sillä joukkue onnistui tekemään vain kolme maalia alkulohkoon ja häviämään Kamerunille alkulohkot päättäneen ottelun. Heikosta vireestä ei ollut enää tietoakaan Etelä-Koreaa vastaan ottelussa, jossa vain voitolla oli merkitys.

Brasilia tuli otteluun todella jykevästi ja takoi ensimmäisen 45 minuutin aikana taululle tylyt 4-0 -lukemat. Ottelun avausmaalista vastasi upealla sijoituksella Real Madridin Vinicius Junior. Hetkeä myöhemmin Brasilialle tuomittiin rangaistuspotku, jota vetämään asettunut Neymar latoi pallon vastustamattomasti alakulmaan ohi Etelä-Korean maalivahti Seung-Guy Kimin.

Avausjakson ehdottomasti upein osuma nähtiin Tottenhamin kärki Richarlisonin toimesta. Taitava hyökkääjä pelasi nopeat “give-and-go” -pelit rangaistusalueen rajalla ja pääsi sijoittamaan pallon takakulmaan. Brasilia karkasi siis alle puolessa tunnissa 3-0 -johtoon. Avausjakson viimeisen osuman kotijoukkueelle iski Lucas Paqueta, joka pääsi sijoittamaan pallon ohi Kimin.

Ottelun toisesta puoliajasta saattaa tulla hieman tylsä, kun epäselvyyttä ei enää ottelun voittajasta pitäisi olla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022