Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Liverpoolin pelaajalle kovaa hehkutusta: “Hän on osoittanut uskomatonta johtajuutta”

Jordan Henderson
AOP

Englanti otti vakuuttavan voiton Senegalista MM-kisojen neljännesvälieräottelussa sunnuntaina. Joukkueen päävalmentaja, Gareth Southgate, hehkuttaa keskikentällä loistaneen Jordan Hendersonin peliesitystä.

Yksi MM-kisojen kestosuosikeista, Englanti, otti vakuuttavan 3-0 voiton Senegalista sunnuntaina. Hallitseva Afrikan mestari ei oikeastaan missään vaiheessa haastamaan Gareth Southgaten miehistöä toivomallaan tavalla.

Keskikentän kamppailut menivät järjestään Kolmen Leijonan nimiin ja Jordan Hendersonilla oli tässä valtava rooli. Southgate hehkutti pelin jälkeen Liverpoolin miehen otteita.

– Ensimmäisen 25 minuutin aikana meillä oli huomattavia vaikeuksia murtaa vastustajan linjaa. Parhaat tilanteet syntyivät alussa pallonriistojen jälkeen. Henderson ja Jude Bellingham olivat tässä suuressa roolissa. Kun saimme ensimmäisen maalin tehtyä pystyimme hieman rauhoittamaan peliämme.

Henderson teki 1-0 osuman juuri Bellinghamin syötöstä ja herrojen yhteispeli toimi muutenkin moitteettomasti.

Southgate nosti esiin Hendersonin tärkeimpiä ominaisuuksia ja ylisti tämän luonnetta.

– Hän on osoittanut uskomatonta johtajuutta siitä lähtien, kun kokoonnuimme Qatarissa kolme viikkoa sitten. Hän on todella hyvässä kunnossa ja näyttää esimerkkiä nuoremmille pelaajillemme. Vaikkei hän olekaan luontainen maalintekijä, on mukava nähdä hänen onnistuvan.

Lähde: 90min

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022