Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Hollannin sankari avautuu vaikeuksistaan: “Onnekseni minulla on ympärilläni oikeanlaisia ihmisiä”

Denzel Dumfries
AOP

Alkulohkovaiheessa kritiikkiä otteistaan saanut Denzel Dumfries kertoo joutuneensa turvautumaan psykologin apuun. Neljännesvälierässä USA:ta kentällä nähtiin täysin erilainen pelaaja. Dumfries oli mukana joukkueensa kaikissa kolmessa maalissa, jotka siivittivät Hollannin jatkoon.

Inter Milanin laitapuolustaja, Denzel Dumfries, on pelaaja johon kohdistui suuret odotukset ennen MM-turnauksen alkua. Hollantilaisen ensimmäiset alkulohko-ottelut eivät kuitenkaan sujuneet toivotulla tavalla ja hän sai osakseen kovaa kritiikkiä.

Dumfries kertoo nyt tunnelmistaan Hollannin jatkopaikan varmistuttua ja myöntää, ettei arvostelun kohteeksi joutuminen ollut helppoa.

– Olen onnellinen, että pystyin jälleen näyttämään todellisen tasoni edellisessä ottelussamme. Voin kertoa, ettei kaikki se kritiikki tuntunut hyvältä. Tunsin alkulohkon aikana, että pelaan alle oman tasoni. Oli henkisesti haastavaa nousta noiden ajatusten yläpuolelle.

– Onnekseni minulla on ympärilläni oikeanlaisia ihmisiä. Olen jutellut urheilupsykologi Annemieke Zijeveldin kanssa Zoomin välityksellä. Olen tuntenut hänet jo pidemmän aikaa. Näistä asioista ei ole helppo puhua julkisesti, koska henkisiin ongelmiin liittyy edelleen ennakkoluuloja.

– Jalkapalloilijan elämä ei ole aina niin helppoa. Sitä haluaa olla aina parhaimmillaan auttaakseen joukkuettaan. Siitä syystä henkinen jaksaminen on erittäin tärkeää.

Lähde: Football Italia

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022