Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Jääkö Ranskan supertähden vartiointi tämän miehen harteille? “Jos heillä on joku, joka pystyy pimentämään Mbappen…”

Kyle Walker
AOP

Ranska ja Englanti kohtaavat tulevassa puolivälieräottelussa. Yksi etukäteen mielenkiintoisimmista taistelupareista tullaan näkemään Kylian Mbappen ja todennäköisesti Englannin puolustuksessa avaavan Kyle Walkerin välillä.

Puolan ja Ranskan välisessä kohtaamisessa Kylian Mbappen vartiointi oli pitkälti laitapuolustaja Matty Cashin harteilla. Aston Villan pelaaja pystyi pitämään PSG:n tähden aisoissa pitkään, mutta lopulta supertähti käytti tilaisuutensa iskemällä kaksi maalia.

Puolalainen antaa varauksemattomat kehut Mbappelle ja kertoo valmistautumisestaan tätä vastaan.

– Pelaan Valioliigassa säännöllisesti maailman huippupelaajia vastaan, mutta Mbappe on kirkkaasti vaikein vastustaja, jonka olen kohdannut. Hänen nopeutensa ja viimeistelykykynsä on jotain aivan käsittämätöntä.

– Katsoin hänen pelaamistaan nauhalta ennen peliä ja tiesin, että minulla on edessäni kova testi. Koitin valmistautua niin hyvin kuin mahdollista, mutta kun peli alkoi, ymmärsin mitä minulla oli vastassani.

– Tein kaikkeni häntä vastaan ja pärjäsin mielestäni hyvin yksi vastaan yksi tilanteissa. Hän sai kuitenkin liikaa tilaa vastahyökkäyksissä ja iski kaksi maalia.

Cash analysoi myös tulevaa Englannin ja Ranska välistä koitosta. Villa-pelaajan mukaan Kolmen Leijonan paidasta löytyy puolustaja, joka pystyy pysäyttämään Mbappen.

Kyle Walker on mielestäni Englannin paras oikea laitapuolustaja. Jos heillä on joku, joka pystyy pimentämään Mbappen, se on hän.

Lähde: The Mirror

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022