Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Ranska joutuu ensimmäiseen todelliseen testiin – Maalitykiltä itsevarmaa puhetta: “Tämän MM-turnauksen voittaminen on minulle pakkomielle”

Kylian Mbappe, Ranskan maajoukkue
AOP

Ranska selvitti tiensä MM-kisojen puolivälierävaiheeseen kaatamalla Puolan lukemin 3-1. Kaksi maalia ottelussa tehneen Kylian Mbappen mukaan joukkueen vatsa ei ole kuitenkaan vielä lähellekään täysi.

Ranskan joukkueen suurin tähti, Kylian Mbappe, oli pelipäällä sunnuntaina. Miehen kaksi osumaa siivittivät Les Bleusin puolivälierävaiheeseen, jossa vastaan asettuu Englanti. PSG:n tähtihyökkääjä tekee selväksi, että Ranskan ainoa tavoite on edetä päätyyn asti.

– Tämän MM-turnauksen voittaminen on minulle pakkomielle. Se on unelmani. Olen rakentanut koko kauden tätä kilpailua silmällä pitäen.

– Olen valmistautunut henkisesti ja fyysisesti niin hyvin kuin mahdollista päästäkseni nostamaan pokaalia. Se on tavoite, jonka olen asettanut tälle kaudelle, vaikka ymmärränkin, että se on toistaiseksi vielä kaukana.

Ranska on pelannut kisoissa vakuuttavasti, mutta joutuu ensimmäiseen todelliseen testiin Englantia vastaan. Gareth Southgate otti vakuuttavan voiton Senegalista ja joukkueen kannalta tärkeää on se, että Harry Kane sai maalihanansa auki.

Ennakkosuosikin viitta on ehkä etukäteen ajateltuna hienoisesti Ranskan harteilla, mutta Englannin materiaali kestää vertailun hallitsevan maailmanmestarin kanssa. Pienet yksityiskohdat tulevat todennäköisesti ratkaisemaan ottelun voittajan.

Lähde: Football Espana

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022