MM-kisat 2022

Brasilian kone lämpiämässä: “Haluamme tanssia aina finaaliin asti”

Vinicius Junior Real Madrid

Brasilia ei jättänyt mitään jossiteltavaa maanantaisessa neljännesvälieräottelussa, vaan otti selkeän 4-1 voiton Etelä-Koreasta. Pelin avausmaalin tehnyt Vinicius Jr uskoo, että keltapaidoilla on täydet mahdollisuudet edetä turnauksessa päätyyn saakka.

Brasilian ja Etelä-Korean välinen kamppailu lähti liikkeelle Titen ryhmän komennossa. Canarinhon pelisuunnitelma kävi välittömästi selväksi, eikä hurja vyöry kohti vastustajan maalia jättänyt Etelä-Korealle juurikaan mahdollisuuksia.

Peli oli ensimmäisen puoliajan jälkeen jo 4-0, eikä toisella puoliajalla syntynyt kavennus juurikaan lohduttanut Aasian joukkuetta.

Pelin avausmaalista vastannut Real Madridin tähtihyökkääjä, Vinicius Jr, kertoi mietteitään ottelun jälkeen. Nuorukaisen mukaan Brasilialla on mahdollisuudet edetä turnauksessa päätyyn asti.

– Olen erittäin tyytyväinen omaan ja joukkueeni esitykseen, brassi totesi.

– Edellisessä pelissä tekemääni maalia ei hyväksytty, joten olen nyt paremmalla mielellä. Seuraava ottelu on kuitenkin taas erilainen testi.

– Tiedämme, että Kroatia pystyy aiheuttamaan meille vaikeuksia, mutta minulla on täysi luotto tähän joukkueeseen. Haluamme tanssia aina finaaliin asti.

Brasilia lähtee selkeänä ennakkosuosikkina Kroatiaa vastaan, mutta tämä MM-turnaus on osoittanut, ettei etukäteisarvioilla ole juurikaan painoarvoa.

Lähde: Football Espana