Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Marokon sankarimaalivahti onnensa kukkuloilla voiton jälkeen: “Pelasimme a la Simeone”

Yassine Bounou
AOP

Maansa historian upeimman voiton Espanjan kustannuksella ottanut Marokko on nousemassa Qatarin MM-kilpailujen mustaksi hevoseksi. Joukkueen maalivahti, Yassine Bounou, ylisti omiensa suoritusta voitokkaan neljännesvälieräkamppailun jälkeen.

Espanjan matka näissä MM-kisoissa tyssäsi etukäteen heittopussina pidetyn Marokon käsittelyssä. Sitkeästi puolustanut afrikkalaisryhmä nappasi lopulta jatkopaikan rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Espanjan leiristä on kantautunut Marokon saavutusta vähätteleviä kommentteja, mutta totuuden nimissä on sanottava, ettei ottelun lopputulosta voi pitää suurena vääryytenä.

Luis Enriquen joukkueella oli omat saumansa varsinaisella peliajalla, joita se ei käyttänyt, joten pelinjälkeiset soraäänet voi jättää omaan arvoonsa.

Marokon maalivahti, Yassine Bounou, oli joukkueensa suurin sankari torjuttuaan kaikki Espanjan kolme vetoa. Sevillaa seurajoukkuetasolla edustava Bounou iloitsi täysin rinnoin voitosta ja ylisti joukkueensa pelitapaa, jolla La Rojan hyökkäyspelaaminen saatiin tylsytettyä.

– Me pelasimme ja taistelimme a la Simeone, Bounou totesi viitaten Atletico Madridin Diego Simeonen suosimaan tiiviiseen puolustuspelaamiseen.

– Olemme tunteneet kannattajien tuen turnauksen alusta lähtien. Se antaa meille valtavasti voimaa. Olen todella kiitollinen joukkuetovereideni antamasta panoksesta. Tämä voitto on omistettu kansallemme ja kaikille maamme pelaajille.

Lähde: Football Espana

BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022