Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Hollanti ja Argentiina kohtaavat perjantain huippukamppailussa: Pitkä iltapuhde tiedossa?

Argentiinan maajoukkue
AOP

Hollanti ja Argentiina kohtaavat perjantain jälkimmäisessä puolivälieräottelussa. La Albiceleste on etukäteen ajateltuna hienoinen ennakkosuosikki, vaikka Hollanti onkin edellä maiden keskinäisissä kohtaamisissa.

Louis van Gaalin luotsaama Hollanti aloitti lohkovaiheensa 2-0 voitolla Senegalista, jonka jälkeen vuorossa oli nihkeä 1-1 tasapeli Ecuadoria vastaan. Kolmannessa pelissä Qatar kaatui kävelyvauhdilla ilman suurempaa ongelmaa.

Neljännesvälieräottelu USA:ta vastaan oli toistaiseksi Hollannin paras ottelu taktisesta näkökulmasta ajateltuna. Jenkit veivät pallonhallinnan nimiinsä, mutta Hollanti puolusti tiiviisti ja iski omista paikoistaan hurjalla prosentilla.

Huomionarvoista oli se, miten rauhallisina oranssipaidat pysyivät koko ajan vastustajan hallinnasta huolimatta. Luotto omaan pelisuunnitelmaan on kova ja niin sen täytyy olla myös jatkossakin, kun vastaan asettuu Argentiina.

Hallitseva Copa American mestari aloitti turnauksensa katastrofaalisesti häviämällä Saudi-Arabialle lukemin 2-1. Tämän jälkeen irronneet 2-0 voitot Meksikosta ja Puolasta siivittivät kuitenkin Albicelesten lohkovoittajana jatkoon.

Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Argentiina joutui koville vahvasti taistellutta Australiaa vastaan, mutta otti lopulta ansaitun 2-1 voiton Lionel Messin ja Julian Alvarezin maaleilla.

Hollanti tarjoaa eri kaliiberin haasteen kuin Australia, mutta todennäköisesti pallonhallinta menee tälläkin kertaa eteläamerikkalaisille. Lionel Scalonin ryhmä on etukäteen ajateltuna hienoinen ennakkosuosikki, mutta marginaalit ovat todella pienet. Ei ole ollenkaan poissuljettua, että ratkaisua joudutaan hakemaan pidemmän kaavan mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022