Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

MM-pettymys oli liikaa: Luis Enrique astuu sivuun Espanjan päävalmentajan paikalta

Luis Enrique
AOP

Luis Enrique astuu syrjään Espanjan päävalmentajan paikalta. La Rojan turnaus päättyi valtavaan pettymykseen, kun altavastaaja Marokko oli ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vahvempi rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Espanja ei kuulunut etukäteen Qatarin MM-turnauksen suurimpien voittajaehdokkaiden joukkoon. Murrosvaiheessa oleva joukkue hakee vielä pelillistä identiteettiään tikitakan ja sen modernimman version välillä.

Silti maan putoaminen Marokolle oli kaikkea muuta kuin mitä Luis Enriquen suojateilta odotettiin. Barca-legenda ei saanut missään vaiheessa piiskattua joukkueestaan parasta irti ja hänen nuorehko pelaajaryhmänsä mureni paineiden alla.

Sivussa olivat sellaiset konkarit, kuten Sergio Ramos ja Thiago Alcantara, joiden panosta oltaisiin tarvittu varsinkin rangaistuspotkukilpailuun lähdettäessä.

Enrique veti pettymyksen jälkeen omat johtopäätöksensä ja Espanjan jalkapalloliitto tiedotti miehen vetäytymisestä päävalmentajan paikalta. Tiedotteessa kerrottiin sukupolven vaihdoksesta ja perusteellisista muutoksista espanjalaiseen jalkapalloon.

Enriquen kohdalla on toistaiseksi vielä epäselvää, missä valmennusura jatkuu. Huhujen mukaan mies olisi kuitenkin kiinnostunut palaamaan seurajoukkuevalmennuksen pariin.

Aiemmin Enrique on toiminut AS Roman, Celta Vigon ja FC Barcelonan peräsimessä. Kannuksensa ansainnut taktikko on varmasti kuumaa valuuttaa, vaikka Qatarin turnaus ei mennyt suunnitelmien mukaan.

Lähde: Live Soccer TV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022