Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Kroatian puolustus joutuu todelliseen testiin: Jatkuuko Brasilian ilotulitus?

Brasilian maajoukkue juhlii maalia
AOP

Qatarin MM-kisoissa nähdään etukäteen ajateltuna herkullinen puolivälieräottelu perjantaina, kun Kroatia mittaa Brasilian iskukyvyn. Titen miehistö lähtee otteluun suosikkina, mutta edellisten kisojen MM-hopeamitalisteilla on oma sanansa sanottavanaan.

Kroatia ja Brasilia kohtaavat perjantaina MM-kisojen puolivälierävaiheessa.

Kroatia eteni jatkopeleihin lohkonsa kakkosena pelattuaan maalittomat tasapelit Belgiaa ja Marokkoa vastaan sekä voittamalla Kanadan lukemin 4-1. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella kaatui Japani rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Zlatko Dalicin miehistö ei ole tähän mennessä esittänyt mitään päätähuimaavaa jalkapalloviihdettä, mutta tarkka pelaaminen ja tiivis puolustus ovat riittäneet hyviin tuloksiin.

Joukkueen raudanluja topparikaksikko, Dejan Lovren ja Josko Gvardiol, ansaitsee erityismainnan. Nämä kaksi herraa ovat olleet suurena syynä siihen, että omissa on soinut toistaiseksi turnauksen aikana vasta kaksi kertaa. Tuleva ottelu tulee kuitenkin asettamaan Kroatian puolustuksen venymiskyvyn äärimmilleen.

Brasilia on ollut tähän mennessä kisojen vakuuttavin joukkue. Alkulohkossa kone vielä hieman yskähteli, mutta ensimmäisellä pudotuspelikierroksella irronnut 4-1 voitto Etelä-Koreasta osoitti pelihuumorin jälleen löytyneen.

Viisinkertaisen maailmanmestarin hyökkäysmateriaali hakee vertaistaan, mutta puolustuksesta saattaa löytyä aukkoja, joita Kroatia pyrkii hyödyntämään. Voi olla, että omissa soi, mutta keltapaitojen hyökkäysvyöry tulee todennäköisesti olemaan liikaa tulevalle vastustajalle.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022