Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com

MM-kisat 2022

Louis van Gaalilta hulvaton vastaus argentiinalaistähden kritiikkiin: “Suutelemme toisiamme suulle”

Louis van Gaal
AOP

Hollannin ja Argentiinan välinen tuleva puolivälieräkamppailu on yksi MM-kisojen odotetuimmista otteluista. Argentiinaa edustava Angel Di Maria aloitti mediapelin omalta osaltaan kutsumalla Louis van Gaalia huonoimmaksi valmentajaksi, joka hänellä on koskaan ollut. Kaksikko työskenteli aikoinaan yhdessä Manchester Unitedissa.

Hollanti ja Argentiina mittelevät paremmuudestaan perjantai-iltana. Argentiinan tähtihyökkääjä, Angel Di Maria, avasi hiljattain sanaisen arkkunsa ja ilmaisi mielipiteensä Oranjen päävalmentajasta, Louis van Gaalista.

Di Maria pelasi hollantilaisen alaisuudessa Manchester Unitedissa kaudella 2014-2015.

– Ongelmani Manchesterissa oli valmentaja, argentiinalainen kertoi.

– Van Gaal on huonoin valmentaja, joka minulla on koskaan ollut. Saatoin tehdä maalin tai antaa maalisyötön ja seuraavana päivänä hän keskittyi pelkästään harhasyöttöihini. Hän yritti sivuuttaa minut kokonaan. Hän ei halunnut, että pelaajat olisivat häntä parempia.

Louis van Gaalilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa mielipidettä Di Marian kommentteihin. Niin ikään Manchester Unitedissa van Gaalin aikana pelannut Memphis Depay oli hollantilaisluotsin mukana vastaamassa toimittajien kysymyksiin.

– Olen surullinen kuullessani, että Di Maria pitää minua uransa huonoimpana valmentajana. Hän on yksi niistä pelaajista, jotka ajattelevat näin. Memphis joutui myös kestämään minua Manchesterissa ja nyt me suutelemme toisiamme suulle. Hän ei aina halua sitä, mutta se on ihan ok.

Lähde: SPORTbible

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022