Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Jatkaako Marokko yllätyksiään? – Portugali murskaava edellisessä ottelussaan

Cristiano Ronaldo Portugalin paidassa.
AOP

MM-kisojen suurin yllättäjä Marokko saa vastaansa lauantaina pelattavassa puolivälierässä  Portugalin. Ennakkosuosikin asema on jälleen kerran vastustajalla, joten Marokko pääsee pelaamaan paineettomassa tilassa.

Yhä ilman tappiota oleva Marokko jatkaa uskomatonta liitoaan MM-kisoissa. F-lohkoon Belgian, Kroatian ja Kanadan kanssa arvottua maata pidettiin etukäteen pisteautomaattina, jolla ei olisi mitään asiaa jatkopeleihin.

Toisin kuitenkin kävi afrikkalaisryhmän edettyä lohkoykkösenä kuudentoista parhaan joukkoon. Yllätykset jatkuivat myös ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun Espanja kaatui rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Täysin hurmiossa oleva maa pääsee jälleen kerran pelaamaan ilman paineita, sillä joukkueella ei ole kuin voitettavaa. Vaikka ennakkoasetelmat ovat selvät, kukaan tuskin sortuu enää aliarvioimaan Marokkoa.

Portugali selviytyi lohkoykkösenä jatkoon, vaikka hävisikin päätöskierroksella Etelä-Korealle.

Neljännesvälierässä vastaan asettunut Sveitsi oli pelkkä suupala, eikä pystynyt antamaan minkäänlaista haastetta lusitaanien ollessa parempi lukemin 6-1. Iloista hyökkäyspeliä pelannut Fernando Santosin ryhmä oli käsittämättömässä iskussa ja vei kenttätapahtumia mielensä mukaan.

Hyökkäysarsenaali on todella kovaa luettavaa, mutta kuten alkulohkon aikana nähtiin, puolustuspäässä on joukkueen suurimmat heikkoudet.

Portugali on tämän ottelun selkeä ennakkosuosikki, mutta jos Marokko saa pidettyä ottelun maalittomana mahdollisimman pitkään, mitä tahansa voi tapahtua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022