Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Englanti ja Ranska kohtaavat MM-klassikossa: Kumman puolustus kestää?

Ranskan maajoukkue
AOP

Launtaina nähdään todellinen klassikko, kun Englanti ja Ranska ottavat toisistaan mittaa. Panokset ovat kovat pienten marginaalien ottelussa, joka tulee todennäköisesti ratkeamaan yksittäisen virheen tai hienon yksilösuorituksen seurauksena.

Englanti – Ranska on etukäteen ajateltuna yksi koko MM-turnauksen kiinnostavimmista otteluista. Vieläkin jännittävämmän asetelmasta tekee se, että joukkueet kohtaavat puolivälierässä, joten ratkaisu tullaan näkemään tavalla tai toisella.

Gareth Southgaten miehistö aloitti MM-kisaurakkansa pyörremyrskyn lailla voittamalla Iranin peräti 6-2. Tätä seurasi vaisumpi 0-0 ottelu USA:ta vastaan, jonka jälkeen Wales kaatui puhtaasti 3-0.

Englannin ensimmäinen pudotuspeli Senegalia vastaan eteni täysin Southgaten käsikirjoituksen mukaan ja tuloksena oli jälleen 3-0 voitto vakuuttavan esityksen jälkeen.

Ranska otti lohkovaiheen avausottelussaan helpot pisteet Australialta 4-1 voiton myötä. Tanska tarjosi hieman enemmän haastetta, mutta Les Bleus oli vahvempi lukemin 2-1.

Viimeisessä lohkopelissä tapahtui työtapaturma ja Tunisia pääsi yllättämään Didier Deschampsin miehistön. Jatkopaikka oli kuitenkin jo takataskussa, joten suurempaa katastrofia ei päässyt syntymään.

Kylian Mbappe laittoi show’n pystyyn Ranskan ensimmäisessä pudotuspelissä ja auttoi maansa 3-1 voittoon Puolaa vastaan. Nyt luvassa on kuitenkin selkeästi kovempi haaste.

Molempien maiden pelaajamateriaali on aivan maailmankärkeä ja erot ovat hiuksenhienoja. Kummankin joukkueen puolustus joutuu nyt ensimmäistä kertaa todelliseen testiin, jolloin virheiden merkitys kasvaa.

Englanti on monesti mennyt kipsiin tärkeillä hetkellä, mutta joukkueessa puhaltavat uudet tuulet. Ranskan yksilötaito viimeisellä kolmanneksella saattaa kuitenkin tuoda voiton hallitsevalle maailmanmestarille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022