Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

MM-kisoissa fantastinen pelipäivä! – Unelma välierä kahden voiton päässä

Lionel Messi
AOP

Perjantaina ja lauantaina jalkapallon MM-kisoissa pelataan huikeat puolivälierät. Perjantaina selvitetään ensimmäisiin välieriin joukkueet ja lauantaina toiseen. Kaikki neljä puolivälierää tulevat olemaan hienoja otteluja, jotka eivät varmasti jätä kylmäksi. Perjantaina kaksi Etelä-Amerikan suurmaata kohtaavat Euroopan huippumaat puolivälierissä.

Perjantaina pelataan jalkapallon MM-kisojen välieräpaikoista. Päivä tarjoaa kaksi ottelua ja näistä ensimmäinen käynnistyy viideltä. Toinen otteluista on luvassa kello 21.00 alkaen. Päivän ensimmäisessä matsissa Kroatia haastaa Luka Modricin johdolla Neymarin tähdittämän Brasilian. Illan ottelussa Hollanti pyrkii hidastamaan Argentiinaa, joka on voittanut kolme ottelua putkeen hävittyään turnauksen ensimmäisen ottelunsa Saudi-Arabiaa vastaan.

Kroatia ja Brasilia ovat kohdanneet MM-kisoissa viimeksi vuonna 2014. Tuolloin Brasilia oli alkulohkon ottelussa 3-1 -lukemin parempi, kun Neymar onnistui kahdesti maalinteossa. Tässä turnauksessa Brasilia on hävinnyt yhden ottelun ja voittanut kolme. Brasilia taipui alkulohkon merkityksettömässä ottelussa Kamerunille 1-0 -lukemin, mutta murskasi neljännesfinaalissa Etelä-Korean tylysti 4-1 -lukemin.

Kroatia on kulkenut turnauksen läpi häviämättä. Alkulohkossa maa pelasi tasapelit Belgiaa ja Marokkoa vastaan sekä voitti Kanadan. Neljännesfinaalissa Kroatia pelasi varsinaisen peliajan tasauriksi Japania vastaan, mutta hoiti pelin nimiinsä rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Hollanti on turnauksessa ollut tyly. Joukkue pelasi alkulohkossa yhden tasapelin, kun Ecuadoria vastaan joukkue hyytyi 1-1 -tasapeliin. Muut pelit joukkue on kyennyt voittamaan ja neljännesfinaalissakin kaatui Yhdysvallat selvin 3-1 -lukemin. Tuossa ottelussa joukkueen kärki Memphis Depay onnistui maalinteossa. Joukkueen maalitykki on turnauksessa ollut Cody Gakpo, joka teki jokaisessa alkulohkon ottelussa maalin.

Argentiinan turnaus lähti nihkeästi liikkeelle, kun Saudi-Arabia käänsi 1-0 -tappioaseman 2-1 -voitoksi avausottelussa. Tämän jälkeen jokaiseen peliin Argentiina on onnistunut kahdesti maalinteossa ja päästänyt vain yhden maalin, kun Australia onnistui tuurilla kaventamaan neljännesfinaalin. Lionel Messi on turnauksessa tehnyt kolme maalia ja missannut rangaistuspotkun Puolaa vastaan. Tuossa ottelussa Messi on jäänyt maaleitta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022