Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2022

Kroatian suurin tähti innoissaan välieräpaikasta: “Tämä tuntuu uskomattomalta”

Luka Modric
AOP

Luka Modric ei osoita vieläkään minkäänlaisia hidastumisen merkkejä. Real Madridin pelaaja oli tärkeässä roolissa, kun Kroatia eteni perjantaina välieriin viisinkertaisen maailmanmestarin, Brasilian kustannuksella.

Luka Modric oli yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista, kun Kroatia kaatoi Brasilian rangaistuspotkujen jälkeen. Joukkueensa kapteeni upotti oman yrityksensä Alissonin taakse ja oli muutenkin huikealla pelipäällä.

Venäjän kisoissa hopealla yltänyt Kroatia yltää näin ollen toista kertaa peräkkäin välierävaiheeseen. Myös Kroatian edellinnen ottelu ratkesi pidemmän kaavan mukaan, kun Japani kaatui rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Modric oli onnensa kukkuloilla Brasilia-voiton jälkeen.

– Tämä tuntuu uskomattomalta. Etenemme toista kertaa peräkkäin välieriin MM-kisoissa. Tämä on ehkä hieman suurempi yllätys kuin neljä vuotta sitten. Teimme silloin historiaa, mutta toivottavasti voimme tällä kertaa mennä askeleen pidemmälle.

Modric sai vastailla myös kysymyksiin oman maajoukkueruransa jatkosta. Kroaattilegenda kertoo, että kaikki on tällä hetkellä avoinna.

– En osaa vielä sanoa mitään tarkempaa. En ole vielä tehnyt päätöksiä mihinkään suuntaan. Olen keskittynyt täysin tähän hetkeen, enkä halua ajatella liikaa tulevaa. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022