Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Marokko jatkoi yllätyksiään Portugalin kustannuksella: “Minun ei pitäisi sanoa tätä ääneen, mutta…”

Marokko
AOP

Marokko teki historiaa voittamalla Portugalin lauantaina. Yksikään Afrikan maa ei ole koskaan aikaisemmin edennyt MM-kisojen välierävaiheeseen. Portugalin leirissä tappiota oli vaikea hyväksyä ja syyllistävä sormi kohdistui erotuomari Facundo Telloon.

Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia, Marokko eteni alkulohkostaan jatkoon ja voitti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Espanjan. Joukkueen tiivis puolustuspelaaminen ei ollut kaikkien mieleen, mutta asenteen puuttumisesta afrikkalaisjoukkuetta ei voi syyttää.

Hoalid Redraguin valmentama ryhmä taistelee uskomattomalla intesiteetillä jokaisesta pallosta ja pyrkii hyökkäämään nopeasti vastaan tilaisuuden koittaessa.

Portugali aloitti väkevästi lauantain puolivälieräottelun ja pystyi luomaan painetta Marokon maalille. Fernando Santosin miehistön ruuti oli kuitenkin märkää, eikä joukkue pystynyt käyttämään tilaisuuksiaan hyödykseen missään vaiheessa.

Lopulta Marokon Youssef En-Nesyri vastasi pelin ainoasta maalista, jonka myötä afrikkalaiset jatkavat välieriin. Portugalin leirissä tappiota oli vaikea niellä. Konkaritoppari Pepe kritisoi ottelun erotuomari Facundo Telloa voimakkain sanankääntein. Miehen mukaan argentiinalainen teki kaikkensa, jottei Portugali etenisi jatkoon.

– Minun ei pitäisi sanoa tätä ääneen, mutta häntä ei olisi pitänyt päästää tuomitsemaan tätä ottelua. Toisella puoliajalla kentällä oli vain yksi joukkue, joka yritti pelata jalkapalloa. Erotuomari ei kuitenkaan kiinnittänyt minkäänlaista huomiota heidän ajanpeluuseensa.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022