Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Englannin pelaajat maansa myyneenä puolivälierätappion jälkeen: “Kaikki kunnia Ranskalle, mutta…”

Jordan Henderson
AOP

Englanti joutui pettymään jälleen kerran MM-näyttämöllä, kun Ranska osoittautui paremmaksi numeroin 2-1. Kolmen Leijonan keskikentällä väsymättömästi uurastanut Jordan Henderson oli pettynyt ottelun lopputulokseen, mutta jakoi reilut kehut vastustajalle.

Heti alusta lähtien oli selvää, että Englannille ei olisi luvassa helppoa iltapuhdetta Ranskaa vastaan. Didier Deschampsin miehistö oli kevyellä jalalla liikenteessä ja rullasi pelin painopisteen väkisin brittien kenttäpuoliskolle.

Real Madridin Aurelien Tchouameni löi alkutahdit upottamalla kauniin laukauksen Jordan Pickfordin selän taakse 17. peliminuutilla. Gareth Southgaten ryhmä sai hieman juonesta kiinni tämän jälkeen ja pystyi rakentelmaan muutamia vaarallisia tilanteita.

Jälkimmäinen nelivitonen käynnistyi Englannin suvereenilla hallinnalla ja Ranska tyytyi vetäytymään kuoreensa. Harry Kane laukoi pelin tasoihin rangaistuspotkusta, jonka jälkeen pelin kuva muuttui totaalisesti.

Molemmille siunaantui paikat löydä ottelu pakettiin, mutta ratkaisua saatiin odottaa aina 78. minuutille asti, kunnes Olivier Giroud puski voittomaalin. Englannin keskikentällä raatanut Jordan Henderson kertoi tunnelmistaan pelin jälkeen.

– Juuri nyt on vaikeaa löytää sanoja. Mielestäni pelasimme hyvän ottelun ja osoitimme suurta luonnetta nousemalla tasoihin. Tänään ei ollut meidän päivämme. Kaikki kunnia Ranskalle, mutta mielestäni meillä oli kaikki saumat voittaa peli.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022