Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Espanjan legenda ripustamassa nappulakenkänsä naulaan maajoukkueen osalta?

Sergio Busquets
AOP

Espanjan MM-turnaus päättyi raskaimmalla mahdollisella tavalla, kun kisojen jättiyllättäjä Marokko pudotti Luis Enriquen miehistön rangaistuspotkujen jälkeen. Yksi La Rojan epäonnen sotureista, Sergio Busquets, kertoo, että hänen pelinsä maajoukkueessa ovat todennäköisesti pelatut.

FC Barcelonan ja Espanjan monivuotinen luottopelaaja, Sergio Busquets, saattaa ripustaa nappulakenkänsä naulaan maajoukkueen osalta aiottua aiemmin. Keskikenttäpelaaja oli kaavaillut jatkavansa ainakin vielä ensi vuoden Kansojen liigan päättymiseen asti, mutta La Rojan aikainen putoaminen MM-kisoista saattaa saada hänet muuttamaan mielensä.

Lähteiden mukaan Qatarin turnaus oli alunperinkin tarkoitus jäädä hänen viimeiseksi merkittäväksi maajoukkueturnauksekseen, mutta putoamisen myötä myös ensi vuoden Kansojen liiga saattaa jäädä väliin Busquetsin osalta.

Toinen asia, jonka kerrotaan painavan vaakakupissa on Luis Enriquen vetäytyminen Espanjan päävalmentajan paikalta. Busquets kuului vuosikausia Enriquen luottopelaajiin ja he ovat tehneet aiemmin yhteisyötä myös Barcelonassa.

On selvää, että 34-vuotiaana Busquetsilla ei ole enää samalla tavalla annettavaa kentällä kuin vielä viisi vuotta sitten.

Mies kuitenkin hoiti tonttinsa tunnollisesti Espanjan osalta päättyneessä MM-turnauksessa, vaikkei pystynytkään upottamaan omaa yritystään rangaistuspotkukilpailussa Marokkoa vastaan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022