Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Lähde: FC Barcelona kiinnostunut Hollannin maajoukkuepuolustajasta

Denzel Dumfries
AOP

Hollannin paidassa upeita otteita MM-kisoissa esittänyt Denzel Dumfries on mies, jonka ympärillä on riittänyt puhetta. Seurajoukkuetasolla Interiä edustava laitapuolustaja on ollut siirtohuhujen keskiössä viime kesästä lähtien. Viimeisten tietojen mukaan FC Barcelona on miehen kintereillä.

Inter Milanin Denzel Dumfiesin sopimustilanne kiinnostaa useita Euroopan suurseuroja. Hänen nykyinen pahvinsa kestää vuoteen 2025 asti, mutta hänen tulevaisuutensa on silti täysin avoinna.

Dumfriesin perässä on ollut liuta vanhan mantereen suurseuroja, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut. FC Barcelona on viimeisin joukkue, johon hollantilaista on linkitetty.

Oikean puolustajan pelipaikka on tuottanut joukkueen päävalmentajalle, Xavi Hernandezille, harmaita hiuksia jo pidemmän aikaa ja lähteiden mukaan Dumfries nähdään ratkaisuna ongelmaan.

Dumfries on noussut suuren yleisön tietoisuuteen siirryttyään Interiin vuonna 2021 PSV Eindhovenista.

Nuorukainen pelasi myös upeat MM-kista merkkauttamalla yhden maalin ja antamalla kaksi maalisyöttöä.

Interin uskotaan tekevän kaikkensa pitääkseen lahjakkaan laitapuolustajan riveissään. Seuran kerrotaan lätkäisseen Dumfriesille peräti 60 miljoonan hintalapun, joka on selkeästi enemmän kuin mitä Barcelona olisi valmis hänestä maksamaan.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022