Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Argentiina ja Kroatia kohtaavat MM-välierässä: “Ymmärrän, että joskus tunteet kuumenevat”

Zlatko Dalic
AOP

Kroatia jatkoi upeaa MM-turnaustaan kaatamalla Brasilian perjantaina rangaistuspotkujen jälkeen. Neljän parhaan joukkoon edennyt hallitseva MM-hopeamitalisti kohtaa seuraavaksi Argentiinan. Ruutupaitojen päävalmentaja, Zlatko Dalic, odottaa tiukkaa taistelua, mutta toivoo, ettei tunteet kuumene samaan tapaan kuin Argentiinan ja Hollanin ottelussa.

Kroatia yllätti monet kaatamalla kisojen ennakkosuokkien joukkoon kuuluneen Brasilian puolivälierävaiheessa. Seuraavaksi vastaan asettuu Argentiina, joka voitti kuumaveriseksi yltyneen kamppailun Hollantia vastaan.

Kroatian päävalmentaja, Zlatko Dalic, toivoo, että ottelu pysyy erotuomarien hallinnassa ja, että turhilta tunteenpurkauksilta vältytään.

– Ymmärrän, että joskus tunteet kuumenevat, enkä halua tuomita ketään, kun niin tapahtuu. Argentiinan ja Hollannin välinen ottelu piti kuitenkin sisällään paljon jalkapalloon kuulumattomia asioita.

– Toivon, että näin ei tapahdu huomenna. Panokset ovat kovat, kun pelaamme finaalipaikasta.

Maat kohtasivat edellisen kerran MM-tasolla neljä vuotta sitten Venäjän kisoissa. Kroatia oli tuolloin vahvempi lukemin 3-0. Argentiinan joukkueen valmentajana toiminut Jorge Sampaoli ei suostunut kättelemään Dalicia ottelun jälkeen.

– Ymmärrän, että paineet olivat tuolloinkin kovat. Tälläistä tapahtuu, mutta en kanna kaunaa heitä kohtaan.

Lähde: Goal

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022