Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Lähde: Ranskan joukkueessa riehuu virus – Viisi pelaajaa sairaana

Ranskan maajoukkue
AOP

Ranska on saanut huonoja uutisia ennen sunnuntaina pelattavaa MM-finaalia. Lähteiden mukaan joukkueessa jyllää virus, joka on tarttunut ainakin viiteen pelaajaan, joiden pelikunto on tässä vaiheessa täysi kysymysmerkki.

Raphaël Varane ja Ibrahima Konate ovat viimeiset Ranskan joukkueen pelaajat joiden kerrotaan joutuneen jäämään sivuun sairauden takia. Tätä ennen sairaina ovat olleet myös Adrien Rabiot, Dayot Upamecano sekä Kingsley Coman, joten Didier Deschampsilla riittää totisesti mietittävää ennen sunnuntaina.

Ranskan valmentaja kommentoi tilannetta seuraavaasti:

– Comanilla oli kuumetta tänä aamuna. Meillä on muitakin pelaajia, joilla on ollut flunssan oireita. Yritämme olla mahdollisimman varovaisia, ettei se pääsisi leviämään.

– Pelaajamme ovat olleet kovilla ja antaneet kaikkensa kentällä sekä harjoituksissa, joten heidän vastuskykynsä on ollut koetuksella. Teemme kaikki mahdolliset varotoimenpiteet.

Tilanne on todella huolestuttava Les Bleusin kannalta näin lähellä finaalia. Varsinkin eleettömästi puolustuksen sydämessä esiintyneet Varane ja Upamecano ovat pahoja menetyksiä, jos he eivät tokene ajoissa.

Mistään totaalisesta katastrofista ei silti voida puhua, koska Deshampsin vaihtopenkiltä löytyy kovia pelimiehiä.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022