Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ratkaisevatko nämä miehet tulevan MM-finaalin? – Fabio Capello: “He saattavat olla avainasemassa lopputuloksen kannalta”

Lionel Messi
AOP

Valmentajalegenda Fabio Capello ennakoi sunnuntaina pelattavaa Argentiinan ja Ranskan välistä MM-loppuottelua. Italialainen ennustaa tasaväkistä kamppailua, jonka suurin huomio tulee kohdistumaan Lionel Messin ja Kylian Mbappen edesottamuksiin.

Lionel Messiä on pidetty monissa arvioissa yhtenä Qatarin MM-turnauksen parhaista pelaajista. PSG:n hyökkääjä on johdattanut maansa alkuvaikeuksien jälkeen loppuotteluun, jossa vastaan asettuu hallitseva maailmanmestari Ranska.

Messi valmistautuu uransa toiseen MM-finaaliin vuoden 2014 pettymyksen jälkeen ja kertoi ennen turnausta, että nämä maailmanmestaruuskilpailut tulevat jäämään hänen viimeisikseen.

Vaikka argentiinalaisen hyvät otteet Qatarissa ovat tehneet vaikutuksen useampaan eri tahoon, Fabio Capello ei ole ollut juurikaan vakuuttunut viimeistä Marokko-ottelua lukuunottamatta.

– Hän teki minuun suuren vaikutuksen välierässä, mutta en huomannut häntä aiemmissa peleissä, joissa hän vain käveli ympäri kenttää. Tuollaisilla taidoilla hänellä on kuitenkin aina mahdollisuus vaikuttaa ottelun kulkuun.

Capello kertoi ajatuksiaan myös tulevasta finaalista.

– Uskon, että kummallakin joukkueella on hyvät mahdollisuudet. Messi vaikuttaa palanneen jälleen omalle tasolleen ja Kylian Mbappe on osoittanut vaarallisuutensa tämän turnauksen aikana. He saattavat olla avainasemassa lopputuloksen kannalta.

Lähde: Live Soccer TV

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022