Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ranskan supertähti odottaa kovaa taistelua MM-finaalissa: “Argentiina on aggressiivinen joukkue”

Ousmane Dembele ja Lionel Messi kohtaavat MM-finaalissa.
AOP

Sunnuntaina pelattava MM-kisojen finaali lähenee hetki hetkeltä. Molemmat joukkueet lataavat akkujaan ja valmistautuvan h-hetkeen niin hyvin kuin mahdollista. Ranskan hyökkääjä, Ousmane Dembele, uskoo maansa olevan valmis Argentiinan asettamaan haasteeseen.

Qatarin MM-kisojen kaksi parasta joukkuetta ovat selvillä. Ranska ja Argentiina pelaavat maailmanmestaruudesta ottelussa, josta ei suurella todennäköisyydellä tule vauhtia puuttumaan.

Les Bleusin hyökkääjä, hyvin kisoissa esiintynyt Ousmane Dembele, ymmärtää Argentiinan asettaman haasteen laajuudeen, mutta uskoo Ranskan pystyvän vastaamaan. Argentiinan pelitapaa on näissäkin kisoissa arvosteltu, mutta FC Barcelonan pelaaja ei pidä Albicelestea ‘’likaisena’’ joukkueena.

– Argentiina on aggressiiivinen joukkue, mutta mielestäni he kunnioittavat sääntöjä eivätkä pyri satuttamaan vastustajaa. Toivottavasti meillä on edessämme hieno ja reilu ottelu.

– Me olemme Ranska ja haluamme näyttää koko maailmalle, mistä meidät on tehty. Haluamme tehdä kansamme ylpeäksi ja juhlia maailmanmestaruutta.

Didier Deschampsin joukkue voitti neljä vuotta sitten MM-kultaa. Tuolloin Dembele ei mahtunut avaukseen, mutta sunnuntaina asia on luultavasti toisin.

– Olemme yhtenäisempi joukkue kuin edellisissä MM-kisoissa. Olemme henkisesti valmiita taisteluun, vaikka tiedämme ettei edessämme ole helppo tehtävä.

Lähde: Daily Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta MM-kisat 2022