Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

MM-kisat 2022

Ranskalla riittää itseluottamusta ennen finaalia: “Messi ei pelota meitä”

Theo Hernandez
AOP

Ranska ja Argentiina kohtaavat sunnuntaina huippujännittävässä MM-finaalissa. Marokko-ottelussa maalinteossa onnistuneen Theo Hernandezin mukaan Les Bleus kunnioittaa Albicelestea, mutta lähtee loppuotteluun itsevarmalla asenteella.

Ranska selvitti tiensä toiseen peräkkäiseen MM-finaaliinsa kaatamalla keskiviikon välieräottelussa Marokon lukemin 2-0. Ottelun avausmaalin upealla tavalla iskenyt AC Milanin puolustaja, Theo Hernandez, vakuuttaa, että välierävoiton jälkeen katseet on käännetty jo kohti loppuottelua.

– On uskomatonta, että Ranska pelaa jälleen MM-turnauksen finaalissa. Jouduimme koville välieräottelussa, emmekä saaneet mitään ilmaiseksi. Jatkamme kuitenkin kovaa työntekoa ja teemme kaikkemme päästäksemme jälleen juhlimaan maailmanmestaruutta.

– Olemme väsyneitä, mutta on mahtavaa päästä jälleen pelaamaan loppuottelussa. Nyt meidän on palauduttava huolella ja keskityttävä ainoastaan sunnuntaihin.

– Meillä on muutama päivä aikaa keskittyä tulevaan vastustajaamme. Argentiina on loistava joukkue, mutta Messi (Lionel) ei pelota meitä.

Hernandezin ja Messin odotetaan etukäteen muodostavan yhden finaalin kiinnostavimmista taistelupareista. Välieräottelussa Marokko pyrki kerta toisensa jälkeen hyökkäämään Hernandezin laitaa pitkin ja pystyi aiheuttamaan sydämentykytyksiä Ranskan puolustukselle.

Les Bleusin laitapakille on vaikea povata yhtään rauhallisempaa iltapuhdetta myöskään sunnuntaina.

Lähde: Live Soccer TV

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022