Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Ranskan tappio otti koville: Deschamps epävarmana jatkostaan – “Vaikka olisimme voittaneet…”

Didier Deschamps
AOP

Ranskan ja Argentiinan välinen MM-loppuottelu ei jättänyt ketään kylmäksi. Argentiina voitti lopulta maailmanmestaruuden värikkäiden vaiheiden jälkeen. Ennakkosuosikki Ranskan päävalmentaja, Didier Deschamps, ei osannut vielä tässä vaiheessa sanoa tuleeko hän jatkamaan tehtävässään.

Vuoden 2022 jalkapallon MM-finaali jää historiaan yhtenä lajin dramaattisimmista loppuotteluista. Ranskan ja Argentiinan välinen paremmuus selvisi vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen, jossa La Albiceleste osoittautui vahvemmaksi maalivahtinsa Emiliano Martinezin suosiollisella avustuksella.

Ranska joutui näin ollen pettymään raskaasti, kun toinen peräkkäinen MM-kulta jäi haaveeksi. Joukkueen päävalmentaja, Didier Deschamps, otti kantaa jatkoonsa Les Bleusin peräsimessä. Mies kertoi myös mielipiteensä suojattiensa edesottamuksista loppuottelussa.

– Vaikka olisimme voittaneet, en olisi antanut vastausta jatkostani heti ottelun jälkeen.

– Koko joukkue on ollut haastavassa tilanteessa tämän turnauksen aikana. Se näkyi osittain pelaamisessamme, mutta en aio käyttää sitä tekosyynä. Minulla oli 100 prosenttinen luotto niihin pelaajiin, jotka olivat avauskokoonpanossa.

– Edellisestä ottelustamme oli vain neljä päivää, joten on ymmärrettävää, että väsymystä oli havaittavissa. Emme päässeet peliin mukaan kunnolla ensimmäisen tunnin aikana. Tein joitain taktisia muutoksia pelin aikana, koska olimme pulassa. Kaikki pelaajamme eivät olleet täydessä iskussa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022