Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Argentiinan MM-sankari vastaa kritiikkiin: “Ylpeys ei sovi luonteelleni”

Emiliano Martinez
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Argentiina juhli maailmanmestaruutta voittamalla Ranskan rangaistuspotkukilpailujen jälkeen. Argentiinan maalivahti Emiliano Martinez teki ottelun jälkeen mielipiteensä ranskalaisfaneista selväksi tuuletellessaan estradilla. Aston Villaa seurajoukkuetasolla edustava mies paljasti syyn rehvakkaalle toiminnalleen.

Argentiinan maalivahti, Emiliano Martinez, oli Qatarin MM-turnauksen finaalissa Ranskan kannattajien suurin silmätikku. Martinezille buuattiin ja huudeltiin läpi ottelun, mutta lopulta hän sai viimeiset naurut oltuaan joukkueensa sankari rangaistuspotkukilpailussa.

Mies valittiin turnauksen parhaaksi maalivahdiksi, jonka myötä hän otti kaiken irti tuuletellessaan palkintonsa kanssa kohti ranskalaiskannattajia. Martinez asetti palkinnnon haaroväliinsä ja ilmehti siihen malliin, että seuraamuksia saattaa olla tiedossa, vaikkei se tuskin tässä vaiheesta maalivahtia juuri hetkautakaan.

– Tein sen, koska ranskalaiset buuasivat minulle, Martinez kertoi.

– Ylpeys ei sovi luonteelleni.

Argentiinalaisvahdin edesottamukset rangaistuspotkukilpailun aikana eivät myöskään olleet kaikkien mieleen. Entinen valioliigahyökkääjä, Chris Sutton, kommentoi Martinezin otteita seuraavasti:

– En arvostanut juurikaan Martinezin toimintaa pilkkujen aikana. Mielestäni oli halveksittavaa, että hän heitteli palloja ranskalaispelaajien ulottumattomiin tuohon malliin. Ymmärrän kyllä henkisen sodankäynnin ottelujen aikana, mutta tuollainen käytös oli tarpeetonta.

Lähde: Fox Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022