Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

MM-kisat 2022

Spurs-vahti kommentoi virkaveljensä tekemisiä MM-finaalissa: “Hän käytti kaikkia mahdollisia temppuja”

Hugo Lloris
AOP

Maajoukkueuransa päätöksestä eilen ilmoittanut Hugo Lloris joutui pettymään karvaalla tavalla MM-finaalissa Argentiinaa vastaan. Lloris ottaa nyt kantaa virkaveljensä, Emiliano Martinezin, toimintaan rangaistuspotkukilpailun aikana.

Kuten Futisfani.com uutisoi, Hugo Lloris, ilmoitti maanantaina päättävänsä menestyksekkään maajoukkueuransa. Mies saapui median haastateltavaksi päätöksensä jälkeen ja puheenaiheeksi nousi vähemmän yllättäen Qatarin MM-kisojen loppuottelun tapahtumat.

Dramaattinen finaali päättyi rangaistuspotkukilpailun jälkeen Argentiinan juhliin. Yksi La Albicelesten suurimmista sankareista oli Emiliano Martinez, joka hämmensi hämmensi ahkerasti ranskalaisia pilkkujen aikana.

Lloris otti kantaa Martinezin temppuihin.

– En halua tehdä itsestäni idioottia menemällä liian pitkälle ja häiritsemällä vastustajaa. Olen liian rehellinen ja suoraselkäinen, että voisin toimia tuolla tavalla.

– En tiedä millaista on voittaa tuollaisin keinoin, mutta en myöskään halunnut hävitä näin. Martinezilla oli merkittävä rooli heidän voitossaan.

– Hän käytti kaikkia mahdollisia temppuja saadakseen meidät pois raiteilltamme ja onnistui tehtävässään.

– Hänen juhlimistaan pelin jälkeen on kommentoitu jo tarpeeksi mediassa en halua otaa siihen enää enempää kantaa.

Martinezin on huhuttu MM-kisojen jälkeen olevan mahdollisesti siirtymässä Llorisin korvaajaksi Tottenhamiin, mutta toistaiseksi mitään konkreettista ei ole tapahtunut.

Lähde: The Boot Room

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta MM-kisat 2022