Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Liverpool tähti ilimiliekeissä: Uruguay kaatoi Brasilian – Neymar kannettiin kentältä

Darwin Nunez
AOP

Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa nähtiin varhain keskiviikkona herkullinen kohtaaminen, kun Uruguay ja Brasilia mittelivät paremmuudestaan. Montevideossa pelattu ottelu päättyi isäntäjoukkue Uruguayn voittoon ja Brasilia sai lisää harmaita hiuksia Neymarin loukkaantumisen myötä.

Montevideon pimenevässä illassa pelattu kamppailu lähti liikkeelle aavistuksen tunnustelevissa merkeissä. Brasilia otti pallonhallinnan itselleen ja pystyi luomaan muutamia hyviä hyökkäysaihoita. Viimeiset ratkaisut olivat kuitenkin turhan hätäisiä, eikä Uruguayn tiivistä puolustusmuotoa saatu rikottua.

Isännät osoittivat vaarallisuuttaan aina pallon saatuaan lähtiessään nopeisiin vastahyökkäyksiin. Liverpoolin tähtihyökkääjä Darwin Nunez vastasi ottelun avausmaalista 42. minuutilla puskemalla pallon voimalla Brasilian häkkiin. Nunezin pusku suuntautui suhteellisen keskelle, mutta Ederson haroi maalillaan tyhjää.

Välittömästi tämän jälkeen vieraiden taivas synkkeni entisestään. Neymar Jr loukkasi ikävännäköisesti jalkaansa ja oli pakotettu jättämään pelin kesken. Miehen puuttuminen näkyi karulla tavalla brassien pelinrakentelussa ja joukkue näytti suhteellisen epäorganisoidulta toisella puoliajalla.

Brasilia ei lopulta päässyt Rodrygon ylärimaan suuntautunutta vapaapotkua lähemmäksi. Nicolas de la Cruz viimeisteli pelin loppulukemat Nunezin esityöstä.

Brasilian kapteeni, Casemiro kommentoi joukkueensa esitystä ja Neymarin tilannetta The Hindun mukaan seuraavasti:

– Meidän on oltava realistisia. Tämä ottelu jätti paljon parantamisen varaa. Neymarin kohdalla kyseessä on jotain vakavaa, koska hän joutui jättämään kentän. Toivottavasti hän tulee kuntoon. Hän on kärsinyt useista vammoista juuri kun hän on löytänyt rytminsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat