Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Argentiinaa jatkaa puhtaalla pelillä MM-karsinnoissa – Messi säkenöi jälleen: “Tämä joukkue on uskomaton”

Lionel Messi

Argentiina jatkoi voittojen tiellä Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Hallitsevan maailmanmestarin sankariksi nousi jälleen kerran Lionel Messi, joka iski joukkueensa molemmat maali 2-0 voitossa Perua vastaan.

Argentiina jatkoi voittokulkuaan varhain keskiviikkoaamuna pelatussa MM-karsintaottelussa Perua vastaan. Limassa hieman yli 43-tuhatpäisen yleisön edessä käyty kamppailu lähti liikkeelle kotijoukkueen hallinnalla.

Argentiina oli pakotettu ottamaan ensimmäisten minuuttien aikana vastaan, mutta Lionel Scalonin suojatit eivät joutuneet missään vaiheessa suurempaan hätään.

Vaakakuppi alkoi hiljalleen kääntyä vieraiden hyväksi ja puolen tunnin kohdalla esiin astui jälleen tuttu mies, kun Lionel Messi vei vieraat johtoon Nicolas Gonzalezin esityöstä.

Messi onnistui toistamiseeen vielä ennen avauspuolikkaan päättymistä, jonka myötä ottelu oli käytännössä pelattu.

Peru ei pystynyt toisella jaksolla juurikaan uhkaamaan kypsästi pelanneen Argentiinan johtoasemaa. Messi oli lähellä hattutemppua vajaan tunnin kohdalla, mutta osuma liputettiin paitsioksi.

Peli päättyi Argentiinan kahden maalin voittoon, jonka myötä Scalonin suojatit nousivat 12 pisteeseen.

– Tämä joukkue on uskomaton ja yksi historian parhaista. Olemme kasvaneet pelillisesti. Maailmanmestaruuden jälkeen olemme saaneet lisää itseluottamusta ja olemme entistä yhtenäisempiä, Messi kertoi Eurosportin mukaan.