Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Goodison Parkilla todellinen trilleri – “Tämä oli kunnon cup-ottelu”

Marco Silva, päävalmentaja, Fulham.
AOP

Everton ja Fulham kohtasivat tiistaina Goodison Parkilla pelatussa Carabao Cupin puolivälierässä. Isännät joutuivat lopulta pettymään, kun Fulham eteni jatkoon rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Goodison Parkin kotiyleisö joutui poistumaan lopulta kotiin tyhjin käsin, kun vieraaksi saapunut Fulham murskasi isäntien haaveet Carabao Cupin jatkopaikasta. Fulham siirtyi pelissä johtoon avausjakson lopulla, kun Michael Keane suti pallon omaan verkkoon.

Kesän siirtoikkunassa hankittu Beto nostatti Evertonin toiveita tasoitettuaan ottelun 82. minuutilla. Lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan rangaistuspotkukilpailusta, joka päättyi Fulhamin eduksi.

Myös Evertonia aiemmin valmentanut Cottagers-manageri Marco Silva oli todella ylpeä joukkueensa jatkopaikasta.

– Olemme kaikki iloisia, siitä ei ole epäilystäkään. Oli selvää, että jatkopaikka oli ainoa tavoitteemme.  Tiesimme, että siitä tulisi todella vaikeaa ja tämä oli kunnon cup-ottelu. Tiedän, mitä tarkoittaa pelata Goodisonilla, kun kotijoukkue on hyvässä vireessä. Tunsimme sen tänä iltana.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme enemmän pallossa ja pystyimme pelaamaan omaa peliämme. Toisella jaksolla jouduimme vaikeuksiin. He (Everton) saivat valtavasti tukea yleisöltä, eivätkä menettäneet uskoaan missään vaiheessa. Tämä oli hieno cup-ottelu ja haluan osoittaa kiitokseni pelaajille.

Lähde: LiverpoolWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Carabao Cup