Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

Kisapaikkansa varmistaneella Skotlannilla selkeät tavoitteet: “Haluamme palata voittokantaan”

Steve Clarke
AOP

Steve Clarken mukaan Skotlannilla on vielä työtä tehtävänä, kun joukkue valmistautuu kohtaamaan Georgian vieraissa toiseksi viimeisessä EM-karsintaottelussaan.

Loistavat EM-karsinnat pelannut Skotlanti menetti lohkonsa kärkipaikan hiljattain Espanjalle hävittyään joukkueiden keskinäisen ottelun. Skotit olivat kuitenkin jo varmistaneet paikkansa ensi kesän EM-turnauksessa, joten maa lähti Espanja-peliin paineettomassa tilanteessa.

Tämän jälkeen Englanti voitti Skotlannin harjoitusottelussa, joten alla on kaksi tappiota.

Skoteilla on vielä kaksi panoksetonta karsintaottelua pelaamatta, mutta joukkueen päävalmentaja, Steve Clarke vakuuttaa, ettei tuleviin peleihin lähdetä löysin rantein.

– On selvää, että haluamme palata voittokantaan. Emme ole useinkaan kärsineet peräkkäisiä tappioita minun valmennuskauteni aikana, lukuun ottamatta alkuaikoja. Toivottavasti voimme ottaa pisteitä kahdesta jäljellä olevasta pelistä, Clarke tuumi BBC:n mukaan.

– Se, mikä on mennyttä, on mennyttä, siihen emme voi vaikuttaa millään tavalla. Voimme vaikuttaa vain tulevaisuuteen, seuraavaan peliin.

– Kun lähdet vieraissa Georgian kaltaista joukkuetta vastaan, ympäristö on varmasti vaikea, ja peli on meille haastava, koska he ovat erittäin hyvä joukkue.

Tänään pelattavan Georgia-ottelun jälkeen Skotlanti paketoi karsintansa ottelulla Norjaa vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat