Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-karsinnat

EM-karsinnoissa täydellinen ylikävely! – Deschamps: “Olisimme voineet olla vieläkin tehokkaampia”

Didier Deschamps, päävalmentaja, Ranska.
AOP

EM-karsinnoissa nähtiin lauantaina todellinen höykytys, kun Ranska voitti Gibraltarin käsittämättömin 14-0 lukemin. Les Bleusin päävalmentajan Didier Deschampsin mukaan hänen joukkueensa olisi voinut olla vieläkin tehokkaampi maalipaikoissa.

Ranska järjesti todellisen ylikävelyn käynnissä olevien EM-karsintojen lauantain ottelukierroksella. Didier Deschampsin valmentama joukkue kylvetti Gibraltaria hurjin 14-0 numeroin.

Peli sai kaikki ottelunsa hävinneen Gibraltarin kannalta mahdollisimman murheellisen alun, kun Ethan Santos ohjasi pallon omaan maaliin vain kolmen minuutin jälkeen. Ottelun kuva oli tämän jälkeen välittömästi selvillä.

Santos kruunasi katastrofaalisen iltansa ottamalla suoran punaisen kortin ennen 20. minuutin täyttymistä. Ranska käytti miesylivoimansa hyödykseen latoi taululle 7-0 lukemat ennen taukoa.

Les Bleusin pyörremyrsky jatkui myös toisella jaksolla ja pallo päätyi Gibraltarin verkkoon toiset seitsemän kertaa. Loppulukemat kertovat kaiken oleellisen kenttätapahtumista ja Deschamps oli suhteellisen tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Teimme kaikkemme saadaksemme tällaiset lukemat aikaan. Se kertoo tässä joukkueessa vallitsevasta kunnianhimosta. Vastustajan tehtävä hankaloitui heidän jouduttuaan alivoimalle, mutta se ei ota mitään pois suorituksestamme. Olisimme voineet olla vieläkin tehokkaampia, mutta neljätoista (tehtyä maalia) ei ole huono, Deschamps tuumi The Nationalin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-karsinnat