Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Etelä-Amerikan MM-karsinnat

Argentiina joutuu todelliseen testiin MM-karsinnoissa: ManU-tähti jäi rannalle!

Alejandro Garnacho
AOP

Hallitseva maailmanmestari ja Copa American voittaja, Argentiina jatkaa MM-karsintojaan kohtaamalla Uruguayn. Lionel Scaloni kertoo pelaajavalinnoistaan ja paljastaa, miksei ManU-tähti, Alejandro Garnacho mahtunut tällä kertaa mukaan.

Etelä-Amerikan MM-karsinnat jatkuvat ensi yönä usean huippuottelun voimin. Yksi tällainen pelataan Buenos Airesissa, kun Argentiina saa vastaansa Uruguayn. Lionel Scalonin luotsaama Argentiina on ollut toistaiseksi karsintojen vakuuttavin joukkue voitettuaan kaikki neljä pelaamaansa ottelua.

Uruguay otti edellisellä kierroksella komean 2-0 voiton Brasiliasta ja pitää Argentiinan jälkeen karsintalohkon jaettua kakkossijaa hallussaan.

Argentiinaa käskyttävän Scalonin tekemät pelaajavalinnat marraskuun otteluihin ovat herättäneet jonkin verran keskustelua.

MM-kultaa joukkueen paidassa juhlinut Angel Di Maria, 35, sai kutsun, kun taas Manchester Unitedin lupaava Alejandro Garnacho jäi rannalle.

Scaloni perusteli Garnachon sivuuttamista tämän viimeaikaisilla otteilla seurajoukkueessa.

– ’’Alen’’ kohdalla kyse hänen nykyisestä vireestään. Emme halua nostaa pelaajia maajoukkueeseen ja joutua jättämään heitä jatkuvasti kokoonpanon ulkopuolelle.

– Kaikki haluavat olla mukana, joka se on hienoa, mutta inhimillinen ratkaisee ja päätöksiä on tehtävä. Viime kerralla hän sai kutsun, muttei päässyt juurikaan pelaamaan. Hän on silti edelleen osa suunnitelmiamme ja hänellä on mahtava tulevaisuus.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Etelä-Amerikan MM-karsinnat