Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Carabao Cup

Chelsealle palasi voittokantaan tiukan taistelun jälkeen: “Erittäin hyvä esitys”

Conor Gallagher, Chelsea.
AOP

Suurissa vaikeuksissa tällä kaudella ollut Chelsea sai hieman ilon aiheita tiistaina, kun Newcastle United taipui Carabao Cupin puolivälierässä. Conor Gallagher hehkutti joukkueensa esitystä.

Pitkällä korpivaelluksella oleva Chelsea onnistui palaamaan voittojen tielle tiistaina.

Stamford Bridgelle vieraaksi saapunut Newcastle United lähti peliin ennakkosuosikkina, mutta Blues pääsi lopulta juhlimaan voittoa rangaistuspotkujen jälkeen.

Vierasjoukkue aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla, kun Callum Wilson osui maalipuiden väliin. Paljon parjattu Mykhaylo Mudryk toi länsilontoolaiset tasoihin ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Bluesin keskikenttäpelaaja Conor Gallagher suitsutti omiensa suoritusta.

– Olen innoissani. Tämä oli meiltä erittäin hyvä esitys. Teimme kovasti töitä maalin eteen ja onneksi lopulta onnistuimme siinä ”Mishan” ansiosta. Lähdimme rangaistuspotkukilpailuun luottavaisin mielin ja uskoimme voittoomme.

– Mielestäni ansaitsimme voittaa ja kaikki ovat luonnollisesti iloisia. Meidän pitää vain jatkaa samalla tavalla eteenpäin.

– Pystyimme hallitsemaan kenttätapahtumia ja luomaan riittävästi paikkoja. Oli todella tärkeää, että puskimme eteenpäin ja pysyimme keskittyneinä. Tämä oli paikoitellen turhauttava ottelu, mutta saimme lopulta, mitä ansaitsimme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Carabao Cup