Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähteet: Tottenham hakee isoa nimeä johtoonsa – Zidane yksi vaihtoehto

Zinedine Zidane
AOP

Tottenham on ajautunut mahdollisesti isoihin ongelmiin ja tilannetta korjaamaan tarvitaan yhtä iso nimi.

Tottenhamilla on tällä hetkellä ilman pysyvää valmentajaa ja joukkueen tulevaisuutta varjostaa myös Harry Kanen halu lähteä.

Onneksi Tottenhamilla ei ole tänä kesänä puutetta tarjonnasta, sillä useita isoja nimiä on vapautunut markkinoille.

Valmentajaehdokkaiden lista on varmasti pidempi, mutta mielenkiintoisia vaihtoehtoja pinnalle on ilmestynyt kolme.

Antonio Conte, Mauricio Pochettino ja kolme Mestarienliiga mestaruutta valmentajana voittanut Zinedine Zidane.

Kaikki neuvottelut Tottenhamin tulevaisuudesta ovat auki, sillä tällä hetkellä kovaa kamppailua käydään myös Harry Kanen jatkosta. Valioliigan paras maalintekijä nimittäin on tyytymätön ja kosijoita olisi useita.

Iso nimi valmennuksessa voisi saada Englannin parhaan hyökkääjän jäämään. Toisaalta Harry Kaneton Tottenham ei varmasti ole yhtä houkutteleva työpaikka ainakaan menestykseen tottuneille Contelle tai Zidanelle.

Kaikki valmentajat ovat mielenkiintoisia vaihtoehtoja, koska heidän palkkaamistaan tukee enemmän kuin huhupuheet.

Antonio Conte erosi Inter Milanin johdosta heti sen jälkeen, kun mies oli vienyt joukkueen ensimmäiseen sarjamestaruuteen sitten vuoden 2010. Nähtävästi eron syynä oli Conten tyytymättömyys joukkueen rahatilanteeseen ja mahdollisuuksiin menestyä lähivuosina.

Zidane sen sijaan lähti kauden päätteeksi Real Madridin luotsin paikalta jo toistamiseen.

Tottenhamissa suositun Mauricio Pochettinon tuonti takaisin PSG:n valmentajan paikalta tuntuu erikoiselta, sillä miehen potkuista ei ole pitkä aika. Kuitenkin raporttien mukaan osapuolet ovat olleet jo kontaktissa ja Pochettino olisi kiinnostunut paluusta.

Kesästä onkin muodostumassa mielenkiintoinen draama Tottenhamin ympärillä, kun puhemies Daniel Levy yrittää saada neuvottelu-palapelin toimimaa.

Tottenhamin fanit voivatkin tällä hetkellä odottaa joko komeaa tulevaisuutta kärkikamppailussa tai pitkää kärsimystä ja uudelleenrakentamista keskikastissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset