Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Historiallisiin EM-kisoihin enää kolme päivää – Seuraa näitä 5 pelaajaa kisoissa

Memphis Depay
AOP

Kauan odotetut EM-kisat pyörähtävät viimein perjantaina käyntiin. Futisfani suosittelee seuraamaan erityisesti näitä 5 pelaajaa turnauksessa:

Kylian Mbappe

Ranksa lähtee kisoihin vahvalla ja nimekkäällä joukkueella. 2016 finaalissa portugalille hävinnyt joukkue lähtee hakemaan revanssia ja onkin yksi kisojen ennakkosuosikeista. Ranskan Ligue 1:n maalikuninkuuden kolmena peräkkäisenä kautena voittanut Kylian Mbappe on maalitekijä, jota kannattaa pitää kisoissa silmällä. Nuori hyökkääjätähti on osoittanut arvonsa niin seurajoukkueessa kuin maajoukkueessakin useampaan otteeseen ja Mbappelta on lupa odottaa hyvää turnausta.

Robert Lewandowski

Puola ei varsinaisesti turnauksen voittajasuosikkien joukkoon kuulu, mutta yhden maailman tämän hetken parhaista, ellei jopa parhaan hyökkääjän, eli Robert Lewandovskin odotetaan jatkavan kauden hurjaa virettään myös EM-kisoissa. Puolalainen paukutti kaudella 2020-21 Bayernin paidassa 48 maalia vain 40 otteluun. Erityisesti E-lohkon Espanja, Ruotsi sekä Slovakia saavatkin siis olla tarkkana Puolan hyökkäyksen kanssa.

Memphis Depay

Kovassa nosteessa oleva Hollannin Memphis Depay on varmasti yksi kisojen mielenkiintoisimmista pelaajista. Loistavan kauden Lyonissa pelannut Depay iski Hollannin valmistavissa otteluissa Skotlantia ja Georgiaa vastaan kolme maalia ja saman menon odotetaan jatkuvan myös kisoissa. Hollannilla on muutenkin kova joukkue kasassa, vaikka palapelin tärkeä palanen Virgil Van Dijk onkin kisoista sivussa. Hollannin otteita kisoissa kannattaa siis muutenkin pitää silmällä.

Phil Foden

Manchester Cityn nuori tähti Phil Foden on kaivanut kovaa vauhtia tietään kohti Englannin maajoukkueen vakiokalustoa. Englannin manageri Gareth Southgatella on keskikentälle paljon vaihtoehtoja, mutta vakuuttavan kauden pelanneen Foden uskotaan olevan tärkeä osa Englannin joukkuetta. Foden on monipuolinen pelaaja, joka voisi tuoda Englannin kokoonpanoon mielenkiintoista dynamiikkaa.

Gianluigi Donnarumma

Italian nuori sensaatio on maalivahtiosastolta hyvä laittaa muistiin. Vasta 22-vuotias maalivahti on jo kokenut torjuja sillä Gianluigi Donnarumma on pelannut AC Milanin tolppien välissä jo 6 vuotta. Nuorella Donnarummalla on ehdottomasti suuret hanskat täytettävänä, sillä hän ottaa kisoissa Italian legendaarisen maalivahdin Gigi Buffonin paikan. Onkin mielenkiintoista seurata, miten nuori maalivahti selviää kovien paineiden alla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021