Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Italia avasi EM-kisat möyhentämällä Turkin

Italia avasi EM kisat onnistuneesti
AOP

Turkki-Italia 0-3

Lähtökohdat tämän vuoden EM-kisojen avausotteluun olivat selvät: Italia on yksi turnauksen ennakkosuosikeista ja Turkki vaikka perinteinen jalkapallomaa onkin, se kuuluu kisojen vahvaan keskikastiin vailla suurempia menestysodotuksia. Mielenkiintoinen yksityiskohta oli myös se, että Italia oli hävinnyt viimeksi maaottelun vuonna 2018 Kansojen liigassa ja nyt se nappasi 28. peräkkäisen voiton.

Avauspuoliaika sujui ennaltaodotetuissa merkeissä. Italia hallitsi palloa ja pakotti Turkin puolustuskannalle. Kärjessä ahkeroineet Ciro Immobile, Lorenzo Insigne sekä Domenico Berardi olivat erityisesti turkkilaisten riesana ja joukkueen puolustus oli useasti helisemässä. Myös VAR-tuomaristo sai puuhaa useampaan otteeseen puoliajan aikana, vaikkei palloa pisteelle kertaakaan vietykään.

Turkki heräili satunnaisesti horroksestaan avauspuoliajan lopussa, mutta sai kylmää kyytiä heti toisen puoliajan alussa, kun Berardin kääntö maalille kimpoili epäonnisesti turkkilaispuolustaja Merih Demiralin rinnasta omaan maaliin. Osuma lamaannutti Turkin peliä pahasti ja Italia jatkoi hallintaansa. Toinen osuma tuli 66. minuutilla, kun Immobile iski Leonardo Spinnazzolan laukauksen karat sisään.

Italia löi lisää tahtia kentälle ja vaikka katsomossa pommeja paukuteltiinkin, se ei siitä hätkähtänyt. Kolmas maali näki päivänvalon 79. minuutilla, kun Turkin maalivahti Ugurcan Cakir sekoili avauksensa kanssa ja se päätyi suoraan Italialle. Neljää nopeaa syöttöä myöhemmin veto painui Insignen lapikkaasta verkkoon.

Loppupeli painui vahvasti pelailun puolelle ja Turkkikin pääsi muutaman kerran hätyyttämään Gianluigi Donnarumman vartioimaa Italia-maalia. Yritykset eivät kuitenkaan realisoituneet juuri minkäänlaisiksi uhkiksi ja Italia nappasi riemastuttavan avausvoiton kotiyleisönsä edessä.

Voitolla Italia nousi lohkokärkeen ja Turkki jäi jumboksi. Seuraavaksi Italia saa vastaansa Sveitsin ja Turkki Walesin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021