Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Fanit tarjosivat Englannin maajoukkueelle luovalla tavalla taktisia vinkkejä

Englanti valmistautuu EM-avaukseen
AOP

Englannin maajoukkueen pelaajien ja valmentajien katseet kohosivat lauantai-iltapäivän harjoituksissa yllättäen taivaisiin. Kesken harjoitusten joukkueelle oli nimittäin tarjolla taktinen pelivinkki faneilta.

St George’s Parkilla lauantaina EM-avaukseen valmistautunut Gareth Southgaten miehistö, huomasi kesken harjoitusten kentän yli lentäneen pienkoneen, joka veti perässään banneria. Bannerissa oli tarjottuna joukkuelle taktisia vinkkejä – ”most Croatia goals come down the left”, eli ”suurin osa Kroatian maaleista syntyy vasemmalta”.

Tämä selittäisikin miksi Southgate on nimennyt miehistöönsä jopa neljä oikean laidan puolustajaa. Fanien taktiset näkemykset taitavat siis jo Engalnnin valmentajilla olla tiedossa.

Englanti kohtaa sunnuntaina Wembley Stadiumilla kisa-avauksessan Kroatian. Englantilaiset lähtevätkin varmasti hakemaan sunnuntaina revanssia Kroatiasta, joka pudotti joukkueen vuoden 2018 MM-lopputurnauksen finaalista.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun fanit ovat turvautuneet äärimmäisiin keinoihin saadakseen omat vinkkinsä toimitettua perille joukkueille. Hollannin maajoukkueen fanit tarjosivat myös vastikää omat taktiset näkemyksensä joukkueen valmentaja Frank De Boerille. Fanit eivät ole olleet tyytyväisiä De Boerin käyttämään 5-3-2 pelimuodostelmaan ja tarjosivat tilanteeseen omaa ratkaisuaan taivaallisen viestin muodossa. Joukkueen harjoitusten aikana fanit lennättivät kentän yli pienkoneen, jonka vetämässä bannerissa De Boeria kehotettiin vaihtamaan 4-3-3 pelimuodostelmaan.

Selvää ei ole, ottavatko Englannin tai Hollannin joukkueiden valmentajistot vinkit talteen. Ainakin De Boerin uskotaan pidättäytyvän 5-3-2 taktiikassaan ja Hollanti mitä luultavammin lähtee sillä haastamaan Ukrainaa sunnuntaina kisa-avauksessaan. Southgate sen sijaan saattaa fanien vinkit ottaa talteen tai ainakin pitää ne mielessään, kun joukkue kohtaa sunnuntaina Kroatian.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021