Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2021

Hyviä uutisia Suomen ottelussa loukkaantuneen venäläispelaajan kunnosta

Mario Fernandes loukkaantuminen
AOP

Suomen ja Venäjän välisessä ottelussa nähtiin jälleen huolestuttavan näköinen tilanne, kun venäläispuolustaja Mario Fernandes loukkaantui hurjan näköisesti ottelun ensimmäisellä puoliajalla.

Fernandes putosi vaarallisen näköisesti lähes niskalleen pallontavoittelutilanteen päätteeksi. Venäläinen hyppäsi tavoitellen puskupalloa, mutta ei pystynyt hallitsemaan putoamistaan. Fernandesia tutkittiin ja hoidettiin ensin kentällä hyvän aikaa, ennen kuin puolustaja kannettiiin paareilla kentältä pois. Fernandesin pää ja niska tuettiin kuljetuksessa tukevasti.

Fernandes kuljetettiin suoraan sairalaan jatkohoitoihin ja -tutkimuksiin. Venäläisen epäiltiin mahdollisesti loukanneen vakavamminkin tilanteessa selkärankaansa, mutta onneksi näin ei ollut. Venäjän leiristä ilmoitettiinkin, ettei Fernandes saanut tilanteesta mitään vaurioita selkärankaansa. Pelaaja pidetään kuitenkin toistaiseksi Venäjän joukkueen lääkintähenkilökunnan tarkkailussa.

Venäjän joukkue on kärsinyt loukkaantumishuolista enemmänkin – Veteraanipuolustaja Yuri Zhirkov ei pysty turnauksessa enää pelaamaan, sillä hän loukkasi reittään ottelussa Belgiaa vastaan. Lisäksi puolustaja Fyodor Kudryashov ei ole turnauksessa vielä pystynyt pelaamaan loukattuaan itseään harjoitusottelussa ja keskikenttälaituri Andrey Mostovoy jouduttiin korvaamaan joukkueesta koronavirustartunnan vuoksi.

Loukkaantumishuolia tai ei, Venäjä matkaa seuraavaksi Kööpenhaminaan, jossa se kohtaa lohkovaiheen viimeisessä ottelussaan Tanskan. Tulevana maanantaina pelataan myös Suomen ja Belgian välinen ottelu. Lohkon jatkopaikat ratkaistaankin juuri näissä maanantain otteluissa. Hieman onnekkaana ja hyvällä tuloksella Belgia-ottelusta, Huuhkajilla on vielä täydet mahdollisuudet edetä kisoissa jatko-otteluihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2021